Å begynne på jobb etter ferien...

Starta på jobb igjen idag, etter fire uker med ferie. Fire uker i sus og dus, først en tur til Sverige, med mye regn, lave temperaturer, men med mye god mat, lek og kos. (Ikke de første dagene, da hadde både jeg og lillefjerten feber. Da kranglet vi som et gammelt ektepar!) 

Men feberen ga seg etterhvert, og vi sluttet å krangle. GIkk daglige turer rundt på campingen, så ekorn, lekte på lekeplassen og spiste god mat i restauranten. De siste fire dagene fikk vi endelig sol og varme, fikk både badet og solt oss. 

Da vi kom hjem og fikk pakket ut og vasket klær, pakket vi om og suste hit og dit, til "Åmor" (oldemor) i Malangen, på fisketur, telttur mm.. 

Så var det slutt på finværet her hjemme, og vi fikk vasket hus og hjulpet til med å kjøre flyttelass til bolla (min yngste datter, som venter baby i august, derav navnet) 

Så var det endelig dags for å begynne å jobbe igjen idag. Siverten dro til Senja med venninna mi i går, hun skulle passe han mens jeg var på jobb. Jeg stilte klokka på ringing 07:07 i morges, men våknet av meg selv 07:04- kvikk og uthvilt... 

Dro på jobb, hilste på folket, skjenket meg en kopp kaffe og satte meg i sofaen. Hadde ikke sittet lenge før jeg kjente at noe merkelig var i ferd med å skje med skrotten. (kroppen). 

(Her velger jeg å gå over i du-form, usikker på hvorfor, kanskje i tilfelle du kjenner deg igjen, eller fordi alle som gidder å lese dette kanskje lettere kan føle på kroppen hvordan det føltes..) 

Der sitter du å nipper til kaffekoppen og føler deg klar for action. Så synker du plutselig og uten forvarsel, sammen i skuldrene og du begynner å skjele..- såvidt. Så begynner du å gjespe så kjeven nesten går utav ledd, og du får strekkmerker på kinnene. Øyenlokkene blir tyngre og tyngre, og du mister all mimikk. Til slutt ser du ut som om du er lobotomert... Du sikler litt kaffe ut av ene munnviken, og prøver å se intelligent ut når dine kolleger prater, uten å skjønne et ord av hva de prater om.. Det eneste du tenker på er hvor mange uker det er til neste ferie... (52!) 

Bortsett fra det, var det veldig godt å begynne på jobb igjen! :) 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

sorayaelisabeth

sorayaelisabeth

42, Balsfjord

Blogger om mine hobbyer, mine barn, matlaging og alt som ellers opptar meg. :)

Kategorier

Arkiv

hits